2014. február 16., vasárnap

2. rész-Út, megérkezés

Kedves Olvasók!:)
Ez a rész sajnos nem lett olyan hosszú, ugyanis a következő kettő brutálisan az lesz.
Több hozzáfűzni valóm a részhez talán nincs is! Max annyi, hogy, ha gondoljátok kommenteljetek, hogy tudjam tetszik-e amit írok, avagy sem!:)
Jó olvasást!

Csók, *L


Olvasáshoz ajánlott zene
...az oké, hogy tetőtől talpig itthoni szakadt göncök voltak rajta. De afelett nehezebben tudtam szemet hunyni, hogy Gyuri, a beszélőpapagája a vállán kapaszkodott, és nem úgy néztek ki, mint akik  egymás nélkül el akarnának indulni bárhova is...
Így történt, hogy 4-en ültünk be végül, bátyám BMW telepjárójába: Brian, Lizy, Én és "Gyuuuuurrrrrri vagyokkk".
-Ha legközelebb arra vetemednék, hogy megkérjem az én Egyetlenemet arra, hogy elfuvarozzon minket BÁRHOVA is, kérlek emlékeztessetek, hogy NENENEENENENENENENEENE és NE tegyem.
-Rám számíthatsz-mondta Liz, és rémülten rám nézett.
-Gyurrrrrrrrri vagyok- kezdett bele a rikácsolásba Gyurika.-Gyurrrrrrri vagyok és szeeeerrrrrretem Briant!
-Na erre meg vajon, hogy vetted rá...
-Nem kellett rá venni. Magától mondta-füllentett a bratyókám.
-Na ezt még te se hitted el-szállt be a beszélgetésbe Lizzy. Reakcióján felnevettem. Imádom amikor egymás vérét szívják. Hihi.
-Gyurrrrrri vagyok-hallatta megint felettéb idegesítő hangját Gyuri.-Gyurrrrrrriii vagyok és szerrrrrretem Briantt!
-Ammmmanda vagyok-utánoztam utitársunkat-és ha nem fogod be a csőröd, levágom a lábaidat, és megeszem!!
-Amanda!!-kiáltott Brian, majd így folytatta:-Nyugi Gyuri...Amanda nem úgy értette!! Ne haragudjj rá. Ő néha ilyen!! Tudod mit beszéltünk meg a múltkor; ha bárki bánt, akkor nyugodtan leckéztesd meg egy kicsit!-na ezen azért felháborodtam egy kicsit! 
-Jól értettem, hogy a SAJÁT bátyám arra biztatja, a papagáját, hogy "leckéztessen" meg???
-Gyurrrrrrrrrri vagyok-kiáltotta már megint-Gyurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrri. Ám ezt most figyelmen kívül hagytam, ugyanis éppen hadban álltam a bátyámmal.
-Öööööööööö, nem?
-Én is úgy gondoltam.
-Tudod, hogy imádlak, és te vagy a legjobb hugi,-Gyurrrrrrrrri vagyok!-szakította félbe a Brian mondandóját tollas utitársunk.-Öhm..akit csak eltudok képzelni!!-fejezte be.
-Na. Valami iylesmit akartam hallani-mosolyodtam el bátyám kétségbeesett magyarázkodásán.
-Gyurrrrrrri vagyok!
-De, tudd, hogy még tőled sem tűröm el, ha bántod az én egyetlenemet!
-Jó, oké. Majd kiengesztelem.
-Gyurrrrrri vagyok, és szeretem Brrrrrrrriant!-nem szóltam semmit, pedig higgyétek el, nagy nehezemre esett.
-Gyurrrrrrrrrrri vagyok!-itt már volt egy kis sansz rá, hogy megfojtogatom egy kicsit azt az átkozott papagájt! 
-Gyurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrri vagyok, és szeerrrrrrretem Brrrrrrriant!!
-Liz vagyok, és elvágom a torkod, ha mégegyszer kinyitod azt az idegesítő kis csőröcskédet!-nem bírtam. Kész vége. Elkezdtem őrülten vihogni és ebben társra leltem barátném személlyében. Annyira nevettünk, hogy alig kaptunk levegőt. Szegény Brian próbált minket csitítani:
-Héééé, lányok ez nem vicces! Igenis csúnya dolog-ez csak rátett egy lapáttal a már amúgyis erős RR-ünkre.(RR=RöhögőRoham)
-Komolyan. Lányok!! Fejezzétek be!! Ez nagyon csúnya dolog.
-Gyurrrrrrri vagyok és szerrrrrretem Briant!-utánoztam tollas barátunkat.
-Gyurrrrrrri vagyok és meleg vagyok-tette hozzá Lizy. És ez így ment, míg oda nem értünk az arénához.

Épphogy beesetünk 7 óra 55re. Nem mondhatnám, hogy a biztonsági őrök  örültek a két vihogó idiótának, akik ráadásul még "el is késtek", ahogy az egyik nagy darab fickó mondta. Mondjuk ez nem igaz, mert még maradt 5 percünk, ahogy megnéztem iPhone-om kijelzőjét, de inkább ráhagytam. 
Miután beléptünk a bejáraton, ami már tényleg a koncert"terembe" vezetett, elámultam. Annyi embert én még életemben nem láttam, mint amennyien összegyűltek eme nemes együttes(hopp, egy majdnem alliteráció) koncertjére. Az ajtóban két kedves önkéntes irányított el minket a VIP részlegbe. Vagy inkább mondjam azt, hogy elszeparált sor, a tömeg legelején? Ahha, ez a legmegfelelőbb "jelző". Ez volt az első sor, csak ez el volt kerítve a többitől. Itt nem volt olyan nagy tömeg. 
Konkrétan rajtunk kívül még 3 kislány ácsorgott ott. Azthittem, azért többen leszünk…de mindegy. Velük összebarátkoztam……VOLNA, csak mikor elfoglaltuk állóhelyeinket szinte rögtön belekezdett az előzenekar (azthiszem az 5SOS) egy "nótába" amire a közönség (beleértve Liz-t is, akit őszintén megvallva kicsit féltettem attól, hogy belehal az izgatottsága és rajongásba...,dehát kivagyok én, hogy meggátoljam abban, hogy eltlöltse élete legjobb estéjét??:))
Mialatt a 5 Seconds Of Summer játszott, a kivetítőkön egy „elővideót” láthattunk(igazából fogalmam sincs, hogy mi a neve az ilyen videóknak...úgyhogy legyen a nevük, elővideó. Ámen). Egy buli volt látható, ahol valami ilyesmi volt a szerep leosztás: Liam volt a házigazda. Louis egy partyarcot alakított, Zayn pedig a DJ szerepét vállalta magára. Harry egy nagy piros bőrfotelben olvasott a ház egyik elszeparált szobájában, egy isszonyú csúnya nagynagynagy vörös köpenyben/köntösben(??) és igen okosan nézett a kamerában. Niall volt A"rendbontó", ugyanis ő ugrott bele ruhástul a medence vízébe. Először. Aztán őt követte az összes többi fiú(szigorúan a bandából). 
Mikor vége lett a videónak,hirtelen elsötétült az egész színpad.